Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ / Ο Τάκης Γιαννέτος έδωσε μαθήματα τέχνης και υψηλής ... / Το απόγευμα του σαββάτου ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς.

Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ / Ο Τάκης Γιαννέτος έδωσε μαθήματα τέχνης και υψηλής ... / Το απόγευμα του σαββάτου ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς.. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους! Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με λίγους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την λένα δροσάκη και δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε…. Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους.

Paparazzi! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έξοδος ...
Paparazzi! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έξοδος ... from image.fthis.gr
Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη; Η βάφτιση έγινε στην πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη. Αλέξανδρος μπουρδούμης | μετά από κάποιες προσωπικές ατυχίες δες με ποια όμορφη ηθοποιό λέγεται πως είναι ζευγάρι. Σήμερα το πρωί, τόσο ο αλέξανδρος μπουρδούμης όσο και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη βάφτιση στο instagram. «δηλαδή στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει ο αλέξανδρος μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή της φαίης μαυραγάννη, «τώρα ό,τι σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός αλέξανδρος μπουρδούμης, καθώς η σύντροφός του λένα. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του! Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι. Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες.

Κουμπάροι στην τελετή ήταν η δημοσιογράφος βένια καραγιάννη και ο ηθοποιός άγγελος μπούρας οι οποίοι και αποκάλυψαν τις πρώτες φωτογραφίες.

Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βγήκαν από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον αλέξανδρο μπουρδούμη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς. Κουμπάροι στην τελετή ήταν η δημοσιογράφος βένια καραγιάννη και ο ηθοποιός άγγελος μπούρας οι οποίοι και αποκάλυψαν τις πρώτες φωτογραφίες. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα. Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη;

Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους! Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Αν και οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν. Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μήνας του μέλιτος ...
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μήνας του μέλιτος ... from www2.tlife.gr
Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους! Το απόγευμα του σαββάτου ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς. Αλεξανδροσ μπουρδουμησ @ αποψε κανεισ μπαμ (9/6/2019). Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα. Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης είναι full in love και το αποδεικνύουν κάθε στιγμή. 02.11.2019 | 16:28 λένα δροσάκη:

Εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον αλέξανδρο μπουρδούμη.

Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη. Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη; Κουμπάροι στην τελετή ήταν η δημοσιογράφος βένια καραγιάννη και ο ηθοποιός άγγελος μπούρας οι οποίοι και αποκάλυψαν τις πρώτες φωτογραφίες. Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βγήκαν από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Ανέβηκε πριν από 2 λεπτά. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Σήμερα το πρωί, τόσο ο αλέξανδρος μπουρδούμης όσο και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη βάφτιση στο instagram. Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες. Την κυριακή το πρωί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν repost κάποια stories που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη χθεσινή ημέρα. Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την λένα δροσάκη και δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε….

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η συγκινητική φωτογραφία από την ...
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η συγκινητική φωτογραφία από την ... from www.tlife.gr
Ο αλέξανδρος μπουρδούμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την λένα δροσάκη και δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε…. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη. Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αλεξανδροσ μπουρδουμησ @ αποψε κανεισ μπαμ (9/6/2019).

Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα. O αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους! Λένα δροσάκη και αλέξανδρος μπουρδούμης είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. | το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μυστήριο. Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο αλέξανδρος μπουρδούμης στο περιοδικό people. Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Το απόγευμα του σαββάτου ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς. Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του!

Η βάφτιση έγινε στην πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη λενα δροσακη. Αλέξανδρος μπουρδούμης | μετά από κάποιες προσωπικές ατυχίες δες με ποια όμορφη ηθοποιό λέγεται πως είναι ζευγάρι.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code