Tornádo Slovensko : VIDEO: Najlepšie zdokumentované tornádo na Slovensku ... / Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie.

Tornádo Slovensko : VIDEO: Najlepšie zdokumentované tornádo na Slovensku ... / Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie.. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Utrhlo střechy několika tamních domů a poškodilo i elektrické vedení. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Meteorológ v tom má jasno. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá.

Uviedol to slovenský hydrometeorologický ústav. Utrhlo střechy několika tamních domů a poškodilo i elektrické vedení. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Budú tornáda ničiť Slovensko čoraz častejšie? Tu je názor ...
Budú tornáda ničiť Slovensko čoraz častejšie? Tu je názor ... from static.markiza.sk
Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská… tornádo se na konci června přehnalo rovněž břeclavskem a hodonínskem. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody. Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Někomu můžu… tragická nehoda u kunovic: Na východním slovensku se ve čtvrtek 5. Ján volko nepostúpil do semifinále: Plechy ze střech (to) odneslo možná 100 metrů.

Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer prohnalo tornádo.

Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. To vyvrátilo jen několik stromů a větší škody nezpůsobilo. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí. Zobral strechy na 4 domoch, ktoré odhodil do vzdialenosti asi 100 metrov, poškodil elektrické i telefónne káble, narobil aj ďalšie škody. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okresu vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast zasáhlo ve čtvrtek večer. Na moravě tehdy poničilo kolem 1200 domů, asi 200 z nich muselo být zbouráno. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hanušoviec nad topľou a členovia dhz obcí bystré a soľ. V poobedňajších hodinách sa na sociálnych sieťach objavili videá zachytávajúce vzdušný vír v oblasti obcí bystré, skrabské a petkovce. Meteorológ v tom má jasno. Sdílet na facebookusdílet sdílet na twitterutwitnout. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo.

Meteorológ v tom má jasno. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Na východe slovenska sa vo štvrtok v podvečerných hodinách vyskytlo tornádo. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hanušoviec nad topľou a členovia dhz obcí bystré a soľ.

VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ...
VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... from www.imeteo.sk
Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Na místě zasahují hasiči, odstraňují popadané stromy a části. Uviedol to starosta obce pavol hybala. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Novinky.cz zahraniční evropa slovenskou obcí se prohnalo tornádo. Bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. | 21:37 aktualizováno obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo.

Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo.

Tornádo se lidem podařilo zachytit i na tornádo dnes odpoledne bylo hlášeno i na jihu polska v okolí obce lisia góra (viz video). Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Později se podle záběrů na videu začalo vytvářet slabší tornádo mezi obcemi bystré, skrabské a petkovce a v jejich okolí. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo několik domů! Ako informuje portál imeteo.sk, ľudia mohli tornádo pozorovať pri obciach čierne nad topľou, petkovce a bystré. Obcí se totiž prohnalo tornádo, které bralo části střech a ničilo domy. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo naposledy poriadne potrápilo ľudí na morave: Počas lejaku sa jej dolnou časťou prehnal vzdušný vír pripomínajúci tornádo.

Uviedol to starosta obce pavol hybala. Slovenskou obcí petkovce se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Tentokrát se větrný vír prohnal východem slovenska v obci východoslovenská obec petkovice dnes večer zažila déjà vu události na jižní moravě. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy, strhlo elektrické vedení a polámalo stromy.

VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ...
VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... from www.imeteo.sk
Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Obcou petkovce v okrese vranov nad topľou sa vo štvrtok večer prehnalo tornádo, poškodilo niekoľko domov. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Obcí petkovce na východě slovenska se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Tornádo strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo aj elektrické vedenie. Na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo několik domů! Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Na východě slovenska udeřilo tornádo, zničilo několik domů!

Tornádo na východě slovenska odneslo střechu čtyřem rodinným domům. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: | 21:37 aktualizováno obcí petkovce na východě slovenska se dnes prohnalo tornádo. Poškodilo několik domů, uvedl to starosta obce pavol hybala. Uviedol to slovenský hydrometeorologický ústav. Pre tasr to uviedol starosta obce pavol hybala. Video a fotografie nám zaslala diváčka televízie joj. Obcí petkovce na východě slovenska se ve čtvrtek prohnalo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo v petkovciach mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily tornád odpovedá sile f2. Hrozí tornádo aj na slovensku? Poškodilo obytné domy, některé zůstaly bez střechy.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code